STILLING LEDIG:

Applikasjonsutvikler for Icon Media

Brenner du for å utvikle smarte løsninger og applikasjoner?

Vi søker en dyktig applikasjonsutvikler!

Icon Media Group søker en applikasjonsutvikler i fast stilling. I stillingen som applikasjonsutvikler blir du en del av et engasjerende, ungt og kreativt IT-team i Icon og Confex, Skandinavias ledende utvikler og leverandør av åpne kurs og konferanser til arbeidslivet i Norge og Sverige.

Kom og jobb hos oss

Hos Icon Media vil du få dyktige og hyggelige kolleger

Applikasjonsutvikler

Arbeidssted: Oslo

Søknadsfrist: Snarest

Icon og Confex holder til Oslo sentrum, i hyggelige lokaler rett ved Oslo Rådhus. Vi har et godt arbeidsmiljø, hvor vi er opptatt av å gjøre hverandre gode og ha det moro på jobb. Her er det høyt under taket, og veien fra idé til gjennomføring er kort.

Hos Icon og Confex har vi allerede et godt IT-miljø, med dedikerte utviklere innen .NET, samt inhouse front- og backend, med lang erfaring i selskapet. Du får mulighet til stor innvirkning på bedriftens videre utvikling, og du vil være med på et bredt spekter av nye prosjekter og utfordringer.

Nå har du mulighet til å utvikle noe helt fra starten, og du kan sette ditt preg på prosjektet. Her er det alltid rom for nye ideer og smarte løsninger!

Arbeidsoppgaver

Du vil sammen med våre utviklere utforme og bygge løsninger for dine kolleger. I første omgang har vi en web-applikasjon vi ønsker at det skal jobbes videre med.

Denne web-applikasjonen skal først brukes internt, og deretter selges eksternt. Vi har startet utviklingen av en Alpha versjon i Flask, men åpen for videre utviklingen i andre rammeverk og språk. Her har du også muligheten til å påvirke hvilke verktøy vi skal bruke videre i organisasjonen.

Vi er ute etter en person som kan starte videre utvikling av nevnte web-applikasjon, og jobbe med utviklingen selvstendig. Personen må ikke være redd for å gjøre endringer og tenke nytt. Utenom dette vil det også dukke opp andre utviklingsoppgaver, som til tider kan få høyere prioritet enn ovennevnte.

Ønskede kvalifikasjoner

- Bachelor innen It, eller annen relevant It-faglig bakgrunn

- Liker å jobbe tett sammen med andre

- Er særdeles nøyaktig, strukturert og selvgående

- Beherske norsk eller svensk flytende, skriftlig og muntlig

Har god kjennskap til:

- HTML, CSS og Javascript

- Rammeverk for webapplikasjoner (Flask, Vue, React osv.)

- Utvikling og bruk av API-er

Fordel om du har noe kunnskap om:

- databaser, SQL

- Python eller .NET

Vi tilbyr

- Gode utviklingsmuligheter

- Fantastisk arbeidsmiljø

- Ansvar og påvirkningskraft

- Varierte og spennende arbeidsoppgaver

- Konkurransedyktige betingelser

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson: Jonas Hjalland, It-utvikler. Mobil 988 19 468

Kontaktperson: Corinne Hilde Fjellås, Senior prosjektleder / HR

Om arbeidsgiveren

Icon Media Group (tidligere Confex Group) er et norskeid selskap som ble etablert i 1997 . Konsernselskapet Icon Media Group har datterselskapene Confex Norge AS, Confex Sverige AB, Excelskolen.no og Excelskolan.se.Vi er nå gjennom en transformasjon, fra å levere kurs og konferanser, til å bli en tyngre It-basert tjenesteleverandør. Vi utvikler nå et nytt datterselskap, og har store ambisjoner om et internasjonalt nedslagsfelt.Vi har kommet langt i utviklingen av Balthazar.ai, en outbound prospecting platform for B2B-markedsførere. Målet er å ferdigstille en salgbar tjeneste i 2021, og rette vedkommende vil bli sentral i denne satsingen.I dag er vi Skandinavias største leverandør av åpne kurs og konferanser for næringslivet. Mer enn 4.000 mennesker deltar på våre arrangementer hvert år. Selskapet har hovedkontor i Oslo og er representert i Norge og Sverige.Confex er Nordens største kursleverandør som har en organisasjon og et system som tilfredsstiller kravene for å bli sertifisert i henhold til ISO 9001:2015.

SektorPrivatStedFridtjof Nansens plass 5, 0160 OsloBransjeIT - programvareStillingsfunksjonIT utvikling / Front-end,IT utvikling / Systemarkitekt

Nøkkelord

webapplikasjoner, webutvikling, react, fullstack, webteknologi